Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Invenções

Biotecnologia

Trigo BR-43

O trigo de panificação, Triticum aestivum L., está, atualmente, entre as espécies mais cultivadas no planeta, da qual são conhecidas mais de 20 mil variedades...

Biotecnologia

Milho Docemel

Docemel e Lili são os dois primeiros híbridos simples de milho doce desenvolvidos pela Embrapa com o objetivo específico de atender à agroindústria. Pelas...

Biotecnologia

“Café ICATU”

A ferrugem é, sem dúvida, a doença mais comum nas lavouras brasileiras e de todo o mundo. Porém, não deixa de representar grande risco ao cafeeiro. A ferrugem...

Biotecnologia

“Café IAPAR-59”

A Cultivar IAPAR 59 originou-se do cruzamento entre Coffea arabica, Villa Sarchi 971/10 e o Hibrido de Timor 832/2 , realizado no CIFC – Centro de...

Biotecnologia

“Cenoura Brasília”

  Cenoura Brasília é uma cultivar de polinização aberta, selecionada a partir de uma população de cenoura ‘Nacional’ (CNPH-CEN 1), coletada pelos...

Biotecnologia

“Cenoura Kuronan”

Cenoura Kuronan é uma cultivar de polinização aberta, selecionada a partir do cruzamento entre as cultivares Kuroda Gossun e Nantes, feito pelo Dr. Hiroshi...

Biotecnologia

Tomate Nemadoro

“O Tomate Nemadoro” é originário do cruzamento entre a cultivar Rio Grande e a cultivar IPA-3 (resistente), sendo o resultado de quatro ciclos de...

Biotecnologia

Repolho Uniãoimage

  O repolho “União” é o resultado de um trabalho conjunto entre o Centro nacional de Pesquisa de Hortaliças – Embrapa Hortaliças e a...

Biotecnologia

Eldorado 300

Levantamentos efetuados pelo CPATSA (1981) e CNPH (1982) revelaram a presença do vírus do mosaico da melancia na região de São Francisco, prevalecendo a...

Biotecnologia

Milho Híbrido

O milho é originário das Américas, provavelmente do México, tendo sido desenvolvido nos últimos oito mil anos. Os povos primitivos que habitavam a América...